Udgivelser

 

Vi gør kulthttps://www.dafolo-online.dk/media/online/7884.jpgur – kultur, æstetik og fællesskab i børnehøjde

I forbindelse med den nye styrkede læreplan for dagtilbudsområdet udgiver Dafolo en serie bøger om læreplanstemaerne.

I bogen “Vi gør kultur – kultur, æstetik og fællesskab i børnehøjde” giver forfatterne et bud på, hvordan du sammen med børn i dagtilbud kan opleve, undersøge og skabe kulturelle udtryk.

Læs mere og bestil bogen HER

 

 

 

 

 

Musikleg – sjove musikalske aktiviteter i dagtilbud

Alle kan lave musik med børn – hvis viljen og engagementet er der. Nogle vil måske mene, at man skal kunne spille på et instrument.

eller i hvert fald skal kunne synge rent. I Musikleg er præmissen, at alle kan lave musik med børn uanset deres musikalske udgangspunkt. Hvis man har viljen og lysten til det, så kan man!

Bogen præsenterer et hav af musikalske aktiviteter og lege. Der kræves ingen særlige forudsætninger, nodekendskab eller instrumentkendskab for at bruge redskaberne i bogen – de er lige til at gå til. Håbet med denne bog er, at endnu flere voksne, der arbejder med børn i det daglige, får lyst til at gå i gang med musikken nu og her – også selvom benene er stive, og stemmen er rusten.

Bogen henvender sig primært til pædagoger og øvrigt pædagogisk personale i daginstitutioner, både vuggestuer, børnehaver og dagplejer, og til studerende både på de musikpædagogiske uddannelser og på pædagoguddannelsen, men giver også den faguddannede musikpædagog nye ideer, redskaber og sangrepertoire.

Bogen suppleres af en hjemmeside med lydeksempler på alle bogens sange samt grundlæggende trommerytmer, sangøvelser og syngebeskeder.

Køb Musikleg  HER